TEKSTOVI ZA POZIVNICE – RODJENDAN

 

 

Tekst1 - Kad si beba

Što je teško kad si beba! Sve bi hteo, ništa smeo, pa si zato neveseo. Dosadan je dan bebeći, nikad ne znaš kad ćeš leći. Strpaju te očas posla. spavanja tebi dosta ali divan dan neće biti prespavan. Igramo do kasno, muzika je glasna a poruka jasna: neks se pamti ovaj dan Marko vas poziva na rođendan. Subota, 24. oktobar 2019. godine, restiran “Park” sa početkom u 14 časova.

S poštovanjem, Marko sa mamom i tatom

Tekst2 - Divno poseban

Vreme ide, dani lete a od male bebe ja stasah u dete. Trenutak je pravi, sada lepo se obuci, frizuru napravi, obavezno dođi jer nešto se slavi. Muzika se sprema, nije običan dan, velika je žurka – moj je rođendan. Požuri da sa nama podeliš sreću i da zajedno ugasimo 1.rođendansku sveću. Očekujem Vas 19.09.2016. od 15h, u restoranu “Mladost”. Divno društvo moje, učinite da divan dan meni bude divno poseban.

Vaša Mina sa mamom i tatom

Tekst3 - Žurka, galama

Jednom su moji tata i mama odlučili da im fali galama – i zato ja sam tu. Od tada je prošlo godinu dana a kad se žurka pravi, prva sam – nemam mana. Dođite mi na rođendan, muzika je tu, tata piće sprema, mama će neku tortu da mesi a ti obavezno dođi na parče – nek se sreća desi. Pozivamo Vas da u subotu 6. maja 2019. dođete i slavite zajedno sa nama jer ne mogu svećice da gasim sama. Restoran “Koliba”, u 14 časova.

Vaša Miljana sa mamom i tatom

Tekst4 - Slavuj javlja

Iz šume se slavuj javlja: u kraljevstvu biće slavlja! Biće sreće i radosti, mala princeza Aleksandra sve vas časti jer na taj divan dan njen je prvi rođendan. Spremi se obavezno jer protokol je jasan, dolazak je obavezan, osmeh neizbežan, zvuk muzike  glasan. Princeza insistira da Vas lično vidi na svom balu. Očekujemo Vaš dolazak 5. marta 2019. godine u 14 časova u restoranu “Grand”.

Aleksandra sa mamom i tatom.

Tekst5 - Društvo meni treba

Stiže nama divan dan, slaviću svoj rođendan. Nisam više mala beba, društvo sada meni treba. Velika se žurka sprema, biće zabava i frka prava, boleće vas sutra glava.  Al’ ne marite, radostan je dan, veselje i muzika – provod zagarantovan. Nema smaranja, ko muziku i pesmu voli na moj rođendan nek izvoli. Dana 28.03.2011. godine u 13 časova u restoranu “Plavi zamak”.

S poštovanjem, mali Petar sa mamom i tatom

Tekst6 - Zora sviće

Jednog jutra dok zora sviće, rodilo se malo biće. Kuća je bila puna radosti i veselja, ispunila se želja mladih roditelja. A vreme ide, dani lete kao ptica i već prođe jedna godinica. Sada želim svima da javim da rođendan prvi slavim! Ko muziku i pesmu voli – na moj rođendan nek izvoli. Eto opet radosti i veselja, da proslavimo sa Vama velika nam je želja. Restoran ’’Groš’’ 2. avgusta 2020. u 16h.

Sara sa mamom i tatom

Tekst7 - Prava dama

Zovem se Ana i prava sam dama. Lepa sam, malo kao tata, više kao mama. Ali ne samo to: kada pevam i igram nema mi ravna, veliki rođendan pravim i zvezda sam glavna. A dama ko dama – ne može da igra sama i zato želim da slavim sa vama. Srdačno Vas pozivam da 18. septembra 2020. godine budete moji gosti na svečanom ručku i plesu do zvezda, u restoranu “Groš” u 16 časova. Vreme je za ples – dođite obavezno.

S poštovanjem, Ana sa mamom i tatom

Tekst8 - Ostvaren san

Šta da poželimo, sem da se veselimo, u ljubavi i sreći nek nam teku dani i srećni nek su rođendani. Ako 15.marta 2020. u 16h dođete u restoran “Mali Princ” otkriću vam jednu tajnu: u divnom danu sve zvezde sa neba spustiće se pravo na moj dlan, da poslušaju moju želju ostvare  moj san. Želela bih da sa vama dugo slavim divne dane, da nam vreme u sreći nikada ne stane, da nam sunce obasja svaki dan, da i vama ostvari se svaki san.

S poštovanjem, Jovana sa mamom i tatom.

Tekst9 - Vreme leti

Vreme leti kao strela i godina prodje cela pa sad Filip svima javlja 26. januar 2020. biće dan moga slavlja. Želim svima da javim da rođendan prvi slavim.  Na noge čvrsto stojim i do jedan znam da brojim. Nučio sam svećicu da gasim i palim, jer rođendan svoj želim da slavim. Ko muziku i pesmu voli, na moj rođendan nek izvoli. Restoran “Mladost”, 13h.

S poštovanjem, Filip sa mamom i tatom.

Tekst10 - Malina slavi

Malina proslavlja svoj 1. rođendan. Zato Vas pozivamo da nam se u nedelju 5.aprila 2020. godine pridružite na svečanom ručku u restoranu “Park” sa početkom u 14 časova.

S poštovanjem, porodica Petrović

Tekst11 - Miriše sreća

Ovaj dan na sreću miriše, ovaj dan je divan, srećni su svi a ja najviše. Nek’ se pamti ovaj dan, neka bude ko najlepši san. 10. novembar 2019. biće divan dan jer meni je 1. rođendan! Prava je sreća podeliti svoje najlepše trenutke sa onima koje volite i zato sam rešila da svoj divan dan proslavim sa Vama. Dođite da sa mnom podelite sreću i da zajedno ugasimo rođendansku sveću!  Restoran “Merak” u 15h.

Aleksandra sa mamom i tatom.

Tekst12 - Dragi naši

Dragi naši, u subotu 26. aprila 2020. godine proslavljamo 1. rođendan našeg Luke. Pozivamo Vas na svečani ručak u restoranu “Stella” u 14 časova u Prokuplju.

S poštovanjem, porodica Mitić

Comments are closed.