POZIVNICA ZA VENČANJE V1

Pozivnice za venčanje – klasične

Pozivnice za venčanje, rođendane, krštenja, mature, žurke, školske svečanosti, poslovne, novogodišnje, za sve vrste proslava. Media Centar, Leskovac, Srbija

Šifra pozivnice: V1

Pozivnica za venčanje, klasična. Štampa se na sedefastom ili kartonu, moguća je varijanta štampe u drugoj boji. Štampa uračunata u cenu pozivnice.

Dimenzije: 17 cm x 11 cm

Cena (prema broju komada):

Do 50 kom 50-100 kom Preko 100 kom
60 din 50 din 40 din

Pripremate proslavu, venčanje, rođendan, žurku…? Želite da sve bude savršeno i nezaboravno? Dobro odelo, svečana haljina, dobra muzika, luksuzni restoran, savršena dekoracija… a šta je sa pozivnicama? Ako se perfekcionista onda morate sve detalje da dovedete do savršenstva. U ovom slučaju krenite od pozivnica jer one jesu prvi glasnik Vašeg veselja i Vaše sreće koju želite da podelite sa najdražima.

Invita pozivnice nudi Vam rešenje. Dođite kod nas ili odaberite sami Vašu pozivnicu na našem sajtu. Na raspolaganju Vam stoji preko sto modela. Možete da birate između klasičnih pozivnica, pozivnice sa preklopom ili onih ekskluzivnih ukoliko planirate da ostavite savršeni utisak i Vaše goste “ostavite bez daha”. Cena pozivnica zavisi od količine koju poručujete a štampanje teksta uračunato je cenu. Pozivnice se štampaju na kvalitetno sedefasto perlastom papiru, sa dekoracijama od satena, cirkona i reljefnih efekata. Moguće su korekcije u detaljima (boja satena, boja papira, boja štampe i sl.) zavisno od izabrane pozivnice. Zato, ne zaboravite… Za utisak koji se pamti:

Pozivnice za venčanje

INVITA – LESKOVAC – MEDIA CENTAR

 INVITA FACEBOOK

Comments are closed.