POZIVNICA ZA VENČANJE VS35

Pozivnice za venčanje – ekskluzivne

 

Pozivnice za venčanje - ekskluzivne - Invita Leskovac. Pozivnice za rođendane, krštenja, žurke, školske svečanosti, poslovne. Media Centar. Pozivnice za venčanje - ekskluzivne - Invita Leskovac. Pozivnice za rođendane, krštenja, žurke, školske svečanosti, poslovne. Media Centar.

Šifra pozivnice: VS35

Pozivnica za venčanje ekskluzivna, na otvaranje,  od perlastog papira sa satenskom mašnom i ukrasnom kopčom. Štampa uračunata u cenu pozivnice. Moguće su varijante i u drugoj boji.

Dimenzije: 14 cm x 14 cm

Cena (prema broju komada):

Do 50 kom 50-100 kom Preko 100 kom
170din 160din 150din

Pripremate proslavu, venčanje, rođendan, žurku…? Želite da sve bude savršeno i nezaboravno? Dobro odelo, svečana haljina, dobra muzika, luksuzni restoran, savršena dekoracija… a šta je sa pozivnicama? Ako se perfekcionista onda morate sve detalje da dovedete do savršenstva. U ovom slučaju krenite od pozivnica jer one jesu prvi glasnik Vašeg veselja i Vaše sreće koju želite da podelite sa najdražima.

Invita pozivnice nudi Vam rešenje. Dođite kod nas ili odaberite sami Vašu pozivnicu na našem sajtu. Na raspolaganju Vam stoji preko sto modela. Možete da birate između klasičnih pozivnica, pozivnice sa preklopom ili onih ekskluzivnih ukoliko planirate da ostavite savršeni utisak i Vaše goste “ostavite bez daha”. Cena pozivnica zavisi od količine koju poručujete a štampanje teksta uračunato je cenu. Pozivnice se štampaju na kvalitetno sedefasto perlastom papiru, sa dekoracijama od satena, cirkona i reljefnih efekata. Moguće su korekcije u detaljima (boja satena, boja papira, boja štampe i sl.) zavisno od izabrane pozivnice. Zato, ne zaboravite… Za utisak koji se pamti:

Pozivnice za venčanje

INVITA – LESKOVAC – MEDIA CENTAR

 INVITA FACEBOOK

Comments are closed.